Push m. Epikondolyt

Style:
PUSH MED albuebandage aflaster og reducerer dermed smerter ved eksempelvis tennis- eller golfalbuer. Trykpuden gør, at trykket er rettet mod extensors (i tilfælde af tennisalbue) eller flexors (i tilfælde af golfalbue). Den hudvenli

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Push m. Epikondolyt

PUSH MED albuebandage aflaster og reducerer dermed smerter ved eksempelvis tennis- eller golfalbuer. Trykpuden gør, at trykket er rettet mod extensors (i tilfælde af tennisalbue) eller flexors (i tilfælde af golfalbue). Den hudvenlige trykpude sikrer, at trykket er jævnt fordelt og sørger for, at der stadig er god blodgennemstrømning.
 
Bandagen har en behagelig anatomisk pasform og trykpuden gør sit til, at den forbliver siddende det rigtige sted. Den er nem at tage på med blot din ene hånd.
 
PUSH MED albuebandagen er fremstillet af Sympress™, - høj kvalitet og behageligt materiale. Brugen af ​​mikrofibre gør, at indersiden føles blød og holder huden tør.
 
Albuebandagen er let at anvende og kan vaskes uden problemer.

I forhold til PSB armbandage er denne bandage bedst til folk med en større arm, hvor PSB armbandage er bedst til folk med mindre arme. 

Er du i tvivl om, hvorvidt dette er den rigtige bandage for dig, så ring til os på tlf. 38 28 69 89 på hverdage mellem kl. 9 og 15, så hjælper vi dig.