10 "VILDT GODE RÅD" TIL ALLE CPH HALF-LØBERE

Blogindlæg : Af Morten Sander for Kaiser Sport & Ortopædi


10 ALTERNATIVE RÅD TIL PÅ SØNDAG

Morten Sander fra løbefælleskabet AC PAIN giver her "10 vildt gode råd" til alle løbere, der skal prøve kræfter med Copenhagen Half Marathon på søndag. Vi, hos Kaiser Sport & Ortopædi fralægger os selvfølgelig et hvert ansvar for det kontekstuelle indhold, men vi synes det er hysterisk morsomt. Læs mere herunder!


Skal du løbe CPH HALF på søndag? Så er du sikkert blevet bombarderet med gode råd om hvordan du bliver 100% klar til dagen. Morten Sander fra løbefællesskabet AC PAIN har gjort det modsatte. Han har forfattet 10 løbsråd.... fra helvede. Find vandflasken frem og få et smil frem på læberne med disse 10 alternative CPH HALF råd.

1. Dagen før løbet bør du spise noget du godt ka li, spis en flæskestegssandwich og drik et par øl. Man skal være velhydreret.

2. Lad vær med at gå for tidligt i seng... så ka man bare ikke sove.

3. Drop tå-negle-klipperiet, dine negle falder af uanset hvor meget pedicure du laver.

4. Stå sent op...sørg for at ha sovet ud.

5. Spis og drik ikke for meget til morgen, så skal man bare tisse og sk.... under løbet. En kop kaffe og en croissant bør være nok.

6. Drop opvarmningen, du kommer til at løbe riiigeligt under løbet.

7. Når startskuddet lyder... så gi den max gas, "sæt i banken" som man siger. Så ka man altid med go samvittighed lunte i mål.

8. Lad ikke nogen eller noget komme i vejen for dig. Nok er løb ikke en kontaktsport, men man får ikke medaljer med hjem ved at være en gentleman. Bare spørg en vi kalder for Præsidenten, der elegant slog en ældre kvindelig tilskuer i asfalten for år tilbage.

9. Der er altid børn der vil 'High-five' fra tilskuerpladserne. Men børn er tit beskidte og bærer rundt på mange bakterier. Gi' hellere børnene en syngende lussing når du løber forbi, så skal de nok holde op med det pjat en anden gang.

10. Hvis du har fået en dårlig tid når du er kommet i mål, så lyv!! Sig du har været meget syg op til løbet, eller du i virkeligheden er skadet.


DEL DIT "FARVORITRÅD" MED OS PÅ FACEBOOK
OG MODTAG EN VÆRDIKODE

Skriv dit favoritråd i kommentarsporet på vores Facebook-opslag inden søndag kl. 11.00 og modtag en værdikode på DKK 100 til www.kaisersport.dk.

Skal du ikke løbe CPH HALF, så kan du se løbet direkte i live room på www.cphhalf.dk. Til dig der skal løbe ønsker vi held og lykke.

POPULÆRT I SEPTEMBER