Asics GT-Walker dame

Style:
99993219

GT-Walker fra Asics mener vi hos Kaiser Sport og Ortopædi, er en af markedets bedste gå-sko. Det skyldes, at den er meget stabil. I denne Asics sko kombineres nogle af de elementer, som det er vigtigt at være obs Læs mere...

DKK 1.300

GT-Walker fra Asics mener vi hos Kaiser Sport og Ortopædi, er en af markedets bedste gå-sko. Det skyldes, at den er meget stabil. I denne Asics sko kombineres nogle af de elementer, som det er vigtigt at være obs på, når det kommer til gå-sko. Skoen er bl.a. lavet på en blød og støddæmpende mellemsål, og så har den en meget fast og stabil hælkappe. Pasformen er én, som de fleste fødder vil elske.

 

Vi er også begejstrede for slidsålens lange holdbarhed samt de guidance lines, som skoen er bygget op omkring. De er nemlig med til at sikre en optimal afvikling fra hæl til forfod. Kort fortalt, - en komplet gå-sko.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Efterår/vinter 2016-2017
Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve No
Mærke Asics
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asics GT-Walker dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark 



Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.