Asics Metarun dame

Style:
99994033

MetaRun fra Asics er designet til at give langdistanceløbere på ethvert niveau det, der skal til for at præstere optimalt fra start til slut – i én og samme løbesko. Løbeskoen er limited edition og Læs mere...

MetaRun fra Asics er designet til at give langdistanceløbere på ethvert niveau det, der skal til for at præstere optimalt fra start til slut – i én og samme løbesko. Løbeskoen er limited edition og sælges kun i 60.000 par på verdensplan!

 

Mængdetræningsskoen er konstrueret med fem nyskabende teknologier, som tilpasser sig den enkelte løbers behov. MetaRun byder på Asics’ letteste mellemsål, der giver stabilitet, når der er behov for det, har en handskeagtig pasform og en støddæmpning, der absorberer ethvert stød og giver en suveræn løbeoplevelse fra første til sidste skridt.

 

Overdelen er fremstillet af et enkelt lag Jacquard Mesh, som minimerer friktion, er åndbar og fleksibel og skaber en handskelignende pasform. Hælkappen er en MetaClutch hælkappe med hukommelsesskum også består af et udvendigt exoskelet.

 

Den lette FlyteFoam-mellemsål med organiske fibre er cirka 55 % lettere end gennemsnittet for branchen og bidrager til at reducere den samlede vægt med 20 g og øge støddæmpning, slidstyrke og opspring. Den nye kulstofforstærkede, todelte AdaptTruss giver stabilitet, som i samarbejde med den skrånende DUOMAX-konstruktion leverer 28 % bedre stabilitet i bagfoden og 15 % bedre stabilitet i mellemfoden, hvilket mindsker belastningen og giver et bedre flow i skridtafviklingen.

 

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

 

Facts

  • Kollektion: Vinter/forår 2017
  • Vægt: 265 g
  • Hælspring: 10 mm
  • Overdel: Optimeret overdel med et exoskelet i form af en udvendig MetaClutch-hælkappe med hukommelsesskum i foret, Jacquard Mesh som giver god pasform, fleksibilitet og åndbarhed
  • Mellemsål: FlyteFoam som er en utrolig let og holdbar mellemsål, Impact Guidance System hjælper foden til naturlig bevægelse, ny forbedret X-GEL, kulstofforstærkede AdaptTruss, DUOMAX
  • Slidsål: AHAR+ er en utrolig holdbar gummi på slidsålen, der hvor den netop belastes mest, Guidance Line i slidsålen guider foden gennem afviklingen
Tekniske specifikationer
Køn Dame
Farve No
Mærke Asics
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Asics Metarun dame
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.