New Balance 1080v7 Fresh Foam dame

Style:
Version 7 af 1080 fra New Balance er en sublim neutralsko med mere af det hele. Det er stadig New Balances topmodel i denne kategori og der er ikke sparet på støddæmpning og luksuriøse materialer.Skoens hælspring

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / New Balance 1080v7 Fresh Foam dame

Version 7 af 1080 fra New Balance er en sublim neutralsko med mere af det hele. Det er stadig New Balances topmodel i denne kategori og der er ikke sparet på støddæmpning og luksuriøse materialer.

Skoens hælspring er 8 mm, hvilket inviterer til at lande mere på midtfoden og dermed opnå større stabilitet og kortere standfase og en fartindbydende løbefornemmelse.
 
Fresh Foam materiale udgør støddæmpningen i skoen og vejer meget lidt samtidig med, at det er en utrolig effektiv form for støddæmpning. Dvs., at den dæmper stødet i landingen rigtig godt og hjælper foden til eksplosiv afvikling i forfoden.
 
Overdelen er lavet i en `Bootie´konstruktion, som giver et fast greb om midtfoden. Herudover er den fremstillet af åndbart mesh-nylon, som giver foden et fantastisk indeklima.
 
Vi synes, at New Balance Freash Foam 1080v7 er et oplagt valg til den neutrale løber, der søger en mængdetræningssko med en unik støddæmpning, men som også yder en suveræn komfort og har en behagelig pasform.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Vægt: 293 g
  • 8 mm drop
  • Løbestil: Til hæl- og midtfodslandere