FRI FRAGT & 365 DAGES NEM RETUR

UDSALG
25%
PÅ NÆSTEN ALT BEKLÆDNING

FRI FRAGT & 365 DAGES NEM RETUR

UDSALG
25%
PÅ NÆSTEN ALT BEKLÆDNING

Andre shopper

en KSOløbetest

en KSOløbetest

Book tid til køb af løbesko

Bestil en gratis tid til køb af løbesko

Book tid eller kom spontant forbi til en snak om løbesko

De originale ortopædiske indlæg fra Kaiser Sport & Ortopædi

Håndlavet med passion. 100% tilpasset dine behov.

en KSOgåanalyse

Bestil en gratis tid til køb af gå- og vandresko

Vi rådgiver dig i i valget af de helt rigtige gåsko

en KSOgåanalyse

Book tid til køb af gåsko

Her er de typiske skader vi behandler

Populære blogindlæg fra klinikken

Kaiser Sport & Ortopædi

Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er et tværfagligt hus, der sammensmelter et top professionelt klinik-univers for sundhedsfaglig behandling med et specialiseret butiksmiljø for løb, sport og gang.

Læs mere om KSO her →


Ortopædiske indlæg


Som en ufravigelig del af vores DNA er vores ortopædiske indlæg en signatur for vores virksomhed. Vores fysioterapeuter er eksperter i fremstillingen af dynamiske sko-indlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores in-house kliniske værksted med stor ekspertise og passion.

Fysioterapi


Vores erfarne fysioterapeuter besidder en nærværende og professionel tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Når du møder os på klinikken kan du forvente, at vi forstår, at du er unik og har individuelle behov. Vi skræddersyer dit behandlingsforløb specifikt til dig, dine forudsætninger, ambitioner og mål.

Osteopati

Vores autoriseret osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

Løbesko

I Kaiser Sport & Ortopædi finder du stort og nøje udvalg i løbesko. Vores sortiment i dame og herre løbesko, fra mærker som bl.a. Brooks, New Balance, Saucony og Hoka One One er håndplukket ud fra biomekaniske aspekter i en sparringsprocess mellem vores sko-eksperter i butikkerne og vores sundhedsfaglige personale på klinikkerne. På den måde sikrer vi en høj faglig kvalitetssikring i vores alsidige sortiment af løbesko. Alt sammen i jagten på at præsenterer dig for markedets bedste udvalg af løbesko online og in-store.

Gåsko & vandresko

Som eksperter i sko og biomekanik sætter vi en ære i, at besidde stort og velovervejet udvalg i gåsko og vandresko. Via vores produktion af ortopædiske indlæg og vores behandling af fodskader på klinikken, har vi den fornødne know how til, at sammensætte et godt sortiment af gåsko/vandresko og rådgive i heri.

Sportsbeklædning

Vores butiksmiløet i vores KSO-huse rummer et stort udvalg sportstøj, herunder primært løbetøj til dame og herre. På kaisersport.dk finder du ligeledes også et stort sortiment af løbetøj fra populære brands som Craft, Fusion, New Balance, Shock Absorber, Superdry, Saysky, Gore, CEP, Puma og mange flere.