Fusion C3 3/4 Tight unisex

Style:
900050

Fusion Comp3 Trekvart Tight kan bruges både om foråret og efteråret. De har en løbespecifik pasform, er tætsiddende og har en lav talje. På lårene er der placeret to lommer til energi-gels. På lænden er der placeret en nøg Læs mere...

Fusion Comp3 Trekvart Tight kan bruges både om foråret og efteråret. De har en løbespecifik pasform, er tætsiddende og har en lav talje. På lårene er der placeret to lommer til energi-gels. På lænden er der placeret en nøglelomme, hvor der også er plads til en musikafspiller. Comp3-materialet har en unik åndbarhed med en enestående svedtransporterende effekt, der holder kroppen tør og kølig. Herudover giver Comp3 stor fleksibilitet og føles blød at have på.
 
Facts

  • Div. egenskaber: Gel-lommer, nøglelomme, fleksibilitet, åndbarhed
  • Pasform: Tætsiddende, lav talje
Tekniske specifikationer
MærkeFusion
KønUnisex
FarveSort
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Fusion C3 3/4 Tight unisex
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.