Brooks Ravenna 10 herre

Style:
En fremragende mængdetræningssko, der faktisk er lidt af en all-rounder. Søger du mild pronationsstøtte så bør du se nærmere på denne Ravenna 10 fra Brooks.

Shop online med fri fragt & 365 dages retur.

Beskrivelse / Brooks Ravenna 10 herreOm Brooks Ravenna 10

Brooks Ravenna 10 er til løberen, der pronerer mildt og har brug for støtte til mængdetræningen. Brooks GuideRails sikrer dig en naturlig bevægelse i leddene samtidig med, at du stabiliseres i hvert eneste skridt. Skoen er til mængdetræning, men kan også bruges til tempotræning uden problemer.

Skoens pasform

• Normal i størrelsen

• Blød og elastisk

• Rummelig tå-boks

Dine fordele med denne sko

• BioMoGo-mellemsål for optimal støddæmpning

• Plush Fit overdel for ultimativ pasform

• Fast hælkappe for stabilitet

• Midfoot Transition Zone for øget fodrul


Tekniske specifikationer

 


Run Happy. Og gør det med de lette mængdetræningssko Brooks Ravenna 10

Sæt fart på din mængdetræning uden at gå på kompromis med støtte og stødabsorbering. Brooks Ravenna 10 til herrer, giver dig support mod mild til moderat overpronation. Med den innovative GuideRails-teknologi i mellemsålen vil du opleve en næsten "usynlig" korrektion, der stabiliserer din naturlige fodafvikling. Det energireturerende BioMoGO DNA sikrer dig et kraftfyldt kick back i hvert eneste skridt. Mærk komforten med PlushFit-overdelen og run happy!Brooks introducerer en helhedsorienteret tilgang til support

Med Brooks Ravenna tilføjer Brooks endnu en af deres top-løbesko til samlingen, der sporter deres nyeste innovation: GuideRails. Med GuideRails, som Brooks selv beskriver som en holistisk support, får du den nødvendige korrektion i din pronation (fodrul), når du har brug for det. Opbygningen i GuideRails er konstrueret til, at give dig en gradueret korrektion og stabilisering. Hermed tillader GuideRails i højere grad en mere naturlig bevægelse i dine led, der i sidste ende skal underbygge dit naturlige bevægelsesmønster og give dig den individuelle støtte du har brug for, for at løbe mere skånsomt.


Vil du testes på løbebånd i et par Brooks Ravenna 10 løbesko?

Grib muligheden og book en KAISER løbetest i dag eller kom spontant forbi en af vores afdelinger og prøv vores store udvalg i Brooks løbesko til dame og herre.