Saucony Hurricane ISO 5 herre

Style:
2046041
0 kr.
Har du brug for stabilitet, men ønsker du ikke at gå på kompromis med komfort og stødabsorbering. Så et Hurricane ISO 5 bestemt et nærmere kig værd. Stabilitetsløbeskoen kommer


Om Saucony Hurricane ISO 5

Har du brug for stabilitet, men ønsker du ikke at gå på kompromis med komfort og stødabsorbering. Så et Hurricane ISO 5 bestemt et nærmere kig værd. Stabilitetsløbeskoen kommer med en fuldlængde EVERRUN-mellemsål, der sikrer dig optimal stødabsorbering igennem hele din skridtafvikling. Med den smarte og sokinspiereret ISOFIT-overdel får du en snørreløsning, der øger pasformen og sikrer dig løbeglæde i hvert skridt. Modellen er især god til de rolige joggeture eller den lange søndagstur.

Skoens pasform

• Normal i størrelsen

• Blød og rummelig

• Fast hælkappe

Dine fordele med denne sko

• Fuldlængde EVERRUN-mellemsål for optimal støddæmpning

• ISOFIT-overdel for ultimativ pasform

• Pronationskilde for øget stabilitet


Tekniske specifikationer
 
Scroll ned og udforsk Saucony Hurricane ISO 5 til herre


Køb Saucony Hurricane ISO 5 til herre på kaisersport.dk med fri fragt
Saucony Hurricane ISO-løbeskoen er tilbage med en original og rendyrket tilgang til komfort og energi

Med en fuldlængde EVERUN-mellemsål og ISOFIT-teknologiens soklignende pasform sikres du maksimal komfort, stødabsorbering og støtte på din løbetur.
 
I Kaiser Sport og Ortopædi pryder Hurricane ISO 5 skovæggen med sin kontroversielle pronationskile, som stikker af fra det normale, i en tid hvor holistisk og dynamiske støtte trækker overskrifterne når snakken går på stabilitetssko.
 
"Orkanen" er heldigvis ligeglad og brager afsted - til stor værdi for løbere med ekstra hang til støtte, styring og support. Vi oplever faktisk, at skoen har en kæmpe berettigelse på et marked, der synes at udfase stabilitetssko med den klassiske pronationskile.  
 
 
 


En tung og stiv fornemmelse er ikke længere prisen for stabilitet og support. Hurricane ISO 5 forener struktur og komfort

Saucony Hurricane ISO 5 henvender sig til løberen, der overpronerer og har brug for styring for at undgå unødig belastning på knæ, hofte og ryg.

Vores første løbetests af Hurricane-skoen viser, at skoen yder en optimal støtte til løberen med mild til moderat overpronation. Vores feedback fra de løbere vi har testet på løbebånd går på, at skoen formår at levere en fast fornemmelse omkring foden uden at virke stiv og tung.

Dette forhold kan bl.a. skyldes en kombination af den bløde EVERRUN-mellemsål, der løber igennem hele sålen og sikrer et blødt rul igennem hele skridtafviklingen. Med det sokinspireret ISOFIT-snøresystem smyger skoens overdel sig til foden og leverer en tæt og behagelig pasform. Herved formår Saucony at forene de strukturelle rammer med en blød komfort.

 

Energireturnering og dynamisk pasform gør Hurricane ISO 5 til den optimale mængdetræningssko


Saucony formår at opgradere Hurricane-serien med denne 5. udgave af modellen. Og det uden at lave radikale ændringer i forhold til skoens stabilitet.

Komfort, stabilitet og pasform er nøgleordene i denne løbesko. Med fuldlængde EVERRUN-mellemsål og ISOFIT-overdel sikres du en blød og fleksibelt oplevelse igennem hele din skridtafvikling.

Den ikoniske pronationskile på skoens inderside pryder stadig silhuetten, men er blevet langt mere "levende" og fleksibel - dette skaber en "sutskoligende" følelse - perfekt til de lange rolige ture, eller små joggeture.

 
SHOP MERE SAUCONY