Nike Air Zoom Structure 19 herre

Style:
99993174

Nike Zoom Structure 19 har en højde på 22 mm i bagfoden og 12 mm i forfoden, hvilket giver et hælspring på 10 mm. Det er lavere end tidligere, og derfor er modellen også blevet mere stabil.
 
Ydersålen er l Læs mere...

DKK 1.100

Nike Zoom Structure 19 har en højde på 22 mm i bagfoden og 12 mm i forfoden, hvilket giver et hælspring på 10 mm. Det er lavere end tidligere, og derfor er modellen også blevet mere stabil.
 
Ydersålen er lavet af oppustet gummi, som giver dig en fornemmelse af et blødt rul fra forfod til bagfod – løbeskoen har stadig Nikes ZOOM Air i mellemsålen.
 
Overdelen har en stærk og stabil hælkappe, en meget ventilerende mesh-nylon og flywire på midtfoden for at øge stabiliteten omkring svang og mellemfod.
 
Alt i alt en fantastisk sko, som passer til løberen med moderat til kraftig pronation.

Størrelsesguide: Vores størrelser er angivet i US, se hvad de svarer til i EU i guiden længere oppe

Facts

  • Kollektion: Forår/sommer 2016
  • Vægt: 285 g (US str. 9)
  • Løbestil: Moderat til kraftig pronation og hællanding
  • Hælspring: 10 mm
  • Overdel: FlyMesh overdel giver en handskeagtig pasform, Flywires på midtfoden øger stabiliteten omkring svang og mellemfod
  • Mellemsål: Dynamic support som er tre lag i forskellige hårdheder i mellemsål (molded Phylon og Cushlon midsole foam), ZOOM Air i forfoden
  • Slidsål: Duralon, blown rubber i forfoden
Tekniske specifikationer
Køn Herre
Farve No
Mærke Nike
Hældrop No
Bredde (sko) No
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Nike Air Zoom Structure 19 herre
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilker Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.