ER DU SKADET?

Med vores online skadeformular har vi gjort det nemmere for dig, at komme i gang med et effektiv behandlingsforløb. Brug blot 1-2 minutter på at udfylde formularen herunder. Så kontakter vores sundhedsfaglige team til dig en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig tilbage til en aktiv hverdag uden smerter og frustration.

BEHANDLING

Vores behandling af sportsskader og andre skadesproblematikker bygger på nærvær, dialog og vores faglige ekspertise.

Ens for alle behandlingstilbud i vores KSO-huse er, at vi arbejder holistisk og bæredygtigt, uanset din skade eller lidelse; om du er atlet, motionist eller gangbesværet.

 

Med vores behandlingsforløb kan vi gøre dig stærkere og lære dig at forblive sådan. Det er essensen. Vi kombinerer den nyeste forskning, teknologi og behandling med over 20 års erfaring og ekspertise i biomekanik - og vi tilpasser det til dine forudsætninger og unikke behov. Vi søger altid at fjerne årsagen til din smerte og indtænker altid "hele dig" i dit videre behandlingsforløb.

BEHANDLINGSTILBUD

HERUNDER SER DU EN OVERSIGT OVER VORES BEHANDLINGSTILBUD.

  

FYSIOTERAPI.

ORTOPÆDISKE INDLÆG.

ONLINE FYSIOTERAPI. 

KOSTVEJLEDNING.

OSTEOPATI. 

3D-STUDIE. 

MASSAGE.

TYPISKE SKADER VI BEHANDLER

LÆS OGSÅ

PRISER & INFO

Fysioterapi og osteopati hos Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) er tilskudsberettiget fra Sygeforskring Danmark. Alle vores behandlere arbejder uden for den offentlige sygesikring, og der ydes derfor ikke tilskud fra det offentlige til behandling. Du behøver derfor ikke en henvisning fra din læge.

 

PRISER | ORTOPÆDISKE INDLÆG

PRISER | 3D-FYSIOTERAPUETISK LØBESTILSANALYSE

PRISER | FYSIOTERAPI

PRISER | OSTEOPATI

PRISER | MASSAGE

SÅDAN BESTILLER DU EN TID OG KOMMER I GANG

Du finder os i Brønshøj, Holbæk, Horsens, Slagelse og Viborg. Du kan bestille tid til behandling på følgende måder:

 

BOOK PR. TELFON

BOOK ONLINE

BOOK VIA SKADEFORMULAR

BOOK VIA KONTAKTFORMULAR

OM KLINIKKEN I KAISER SPORT & ORTOPÆDI

KLINIK : KAISER SPORT & ORTOPÆDI

Kaiser Sport og Ortopædi er mere end bare en konceptbutik for løb og mere end bare en klinik for sportsskader. Hos os møder du den unikke konstellation bestående af konceptbutik og klinik under samme tag.


Det afspejles i måden vores hus er opbygget på. Sammensætningen af teknologisk udstyr og fag- og sundhedspersonale sikrer, at vi er branchens førende inden for bevægelsesanalyse og behandling.

Når du træder ind ad døren hos os, mødes du af vores dedikerede fagpersonale, specialiserede fysioterapeuter, osteopater, massører, kostvejledere og tilknyttede og løbecoaches.

 

ORTOPÆDISKE INDLÆG

Vi er specialister i at lave dynamiske fodindlæg, der passer til netop dine behov. Alle indlæg fremstilles på vores eget kliniske værksted med stor ekspertise af specialiserede fysioterapueter.

 

FYSIOTERAPI

Vores erfarne fysioterapeuter besidder en professionel og proaktiv tilgang til at opnå det optimale resultat for dig. Vi forstår, at du er unik, har individuelle behov og vi skræddersyer behandlingen specifikt til dig.

 

AUTORISERET OSTEOPATI

Vores osteopatiske behandling bygger på manuelle teknikker og søger ud fra en helhedsorienteret undersøgelse af dig, at genskabe mistet bevægelighed og stimulere kroppen til at helbrede sig selv.

 

En Qualisys 3D-Løbestilsanalyse er det ultimative must-have for alle løbere, på tværs af niveau, der vil minimere risikoen for skader, optimere sin løbestil for bedre resultater. Systemet består af 9 infrarøde kameraer, som filmer med 300 billeder pr. sekund med en præcision på 1 mm.