Her er 2 løbesko fra Mizuno alle hverdagsløbere bør kende.

Her er 2 løbesko fra Mizuno alle hverdagsløbere bør kende.

Mizuno Wave Sky 5 rækker ud efter løberen med neutral løbestil. Med Mizuno ENERZY-mellemsålen leverer Sky 5 både blød støddæmpning og hoppe-pude-agtig returenergi. Mizuno-ikonet Wave Rider 25 er opdateret med den banebrydende Wave Plate-konstruktion. Udforsk de to modeller herunder.

Mizuno Sky 5s sandwich-konstruktion giver et forpustende godt bounce. 

 

Mizuno har optimeret Sky 5, så den nu både er lettere og mere spændstig i forhold til støddæmpning og returenergi. Modellen er en optimal all-around sko, du både kan træne og løbe konkurrence i. 

 

Wave Sky 5 er traditionelt set en løbesko til daglig træning, men med en gennemgribende vægtoptimering er skoen nu også interessant for dig, der sætter pris på komfort, men også vil forsøge at sætte en hurtig tid på halvmaraton og maraton.

 

Modellen er designet med sandwich-konstruktion hvor Mizunos egenudviklede teknologier; Foam Wave, ENERZY-kerne og ENERZY-skum sikrer en super blød støddæmpning og en dynamisk støtte. Med ENERZY mellemsåls-designet leveres en 15% mere fjedrende og 17% blødere støddæmpning. Det gør skoen til den perfekte all-around løbesko, der både kan klare de rolige joggeture og de lidt mere tempokrævende træningspas og distancer.

  

Og iøvrigt ... Så er 25-års jubilaren Mizuno Wave 25 tilbage i bedre form end nogenside før læs mere om det her. 

 

Mizuno Wave Rider 25 er tilbage i topform. Selv efter 25 år på toppen.

 

Mizuno formår igen og igen at genopfinde sig selv ved at sparke liv i nye teknologier, der beriger deres line-up af løbesko. Denne gang er det Mizunos fremadstormende ENERZY-teknologi, der gør den 25. version af Wave Rider super aktuel.

  

Lad os starte med det helt nye. Modsat tidligere Wave Rider-sko, så er der fuld integreret ENERZY Foam i hele skoens mellemsål. ENERZY-konceptet har til formål at gøre Mizunos topsko lettere og mere fjedrende.


Efter Mizunos udregninger får du 15% blødere støddæmpning i sko med ENERZY-teknologi og 17% mere returenergi. Det må siges at være en rigtig flot opdatering.


Mizuno har også arbejdet med at styrke skoens stabilitet. Modellen er neutral, men med Parallel Wave Plate-teknologi ændrer Mizuno designet i mellemsålen således, at du mærker en mere smooth og dynamisk support. Opbygningen i Wave Plate er konstrueret med henblik på at give dig et hurtigere fodafsæt. Dermed supplerer teknologien fint ENERZY-konceptet, så du får en mere powerfyldt løbesko, både hvad angår returenergi, støddæmpning og hurtigere fodafvikling.

En bølge der aldrig stopper.


Med wave-teknologien kommer en plade som lægger mellem to lag skum i mellemsålen. Den bidrager til stabilitet og giver fornemmelsen af  fed dynamik. Den kraft du lander med, ned i skoen, spreder sig ud i hele sålen og sender dig hurtigt og effektivt videre. Som en bølge. En bølge der hele tiden bevæger sig. 

 

Mizunos wave-serier er lige så meget en følelse, som det er en gennemtænkt teknologi til den moderne løbesko. Fremdrift. Gentagelse. En bevægelse, der bliver ved, og som ikke kan stoppes. Hurtige ben, der skal fremad. En tankegang om at man kan mere.

 

Shop Mizuno