KSO PRÆSENTERER NEW BALANCE 1080 v11

JESPER LØBER LANGT HVER
WEEKEND. GØR DU DET SAMME?
SÅ LÆS MED HER

KSO PRÆSENTERER SAUCONY ENDORPHIN PRO

JESPER LØBER LANGT HVER WEEKEND. GØR DU DET SAMME? SÅ LÆS MED HER.

NYHED

NEW BALANCE 

1080 V11

INGEN BAGKANT...

JESPER MÆRKER KINDERNE BRYDE DEN KØLIGE OG FORFRISKENDE VINTERBRISE...

Med gå-på-mod indånder Jesper den frostklare duft af natur og byliv. Nyder stilheden. Uret vibrerer - de første 2 km er allerede fløjet forbi. Jespers rolige åndedrag buffer ud, som røgen fra et damplokomotiv. Ruten skærer sig igennem det bølgende landskab, der danner rammerne for weekendens langtur.

Gruset og asfalten knitrer under de nye New Balance 1080 V11-løbesko. Jesper mærker ikke vablen på hælen fra sidste weekend. Selvom kilometerne ikke længere kan tælles på to hænder, så virker skridtene lette og ubesværede. Jesper har ingen bagkant - kun den åbne landevej venter forude. 

 

LÆS MERE

ET TIP FRA EN VEN

JESPER KOM FRA EN ANDEN MODEL, MEN HAVDE HØRT GODT OM 1080 V11's BLØDE OG STØTTENDE EGENSKABER

New Balance 1080 V11 er det luksuriøse bud på en mængdetræningssko, der sikrer dig og Jesper en let følelse og samtidig en suveræn god stødabsorbering.

Modellen rækker ud efter den neutrale løber, men yder samtdig en ekstraordinær god support. Det gør modellen optimal til de lange weekendture, hvor kroppen belastes ekstra. Netop det er godt for Jesper. For når kilometerne bliver mange, har Jesper en tendens til at falde lidt mere indad på foden, end på friske ben. Her er støtten god for Jesper. Men det var faktisk tippet fra en ven - om den dynnamiske hælkappe - der fik Jesper til at købe modellen.

  

LÆS MERE

NYE FARVER

MAKSIMAL KOMFORT

SAMME DESIGN

NYE FARVER

SAMME KOMFORT

GOD SUPPORT

DINE OG JESPERS BENEFITS

NY OVERDEL. FRESH FOAM X SKUM. ULTRA HEEL-HÆLKAPPE. 8MM HÆLDROP. CA. 262 GRAM.

En af de mest populære løbesko fra New Balance, er nu opdateret med en ny overdel og små ændringer omkring hælkappen.

Vabler er enhver løbers mareridt. Især for Jesper. Bliver hælkappen for hård, så er der bingo på vabelbarometeret. Bliver hælkappen for blød, så giver den ikke nok støtte på de lange søndagsture.

Med den 'strømpeagtige' Ultra Heel-teknologi formes hælkappen tæt omkring hælbenet. Den er dynamisk nok til at tilpasse og fitte til Jespers hælben. Og den er fast nok til, at give den fornøde support på de lange søndagsture. 

Med det bløde og responsive Fresh Foam X-skum opnår V11-versionen en kraftigere stødabsorbering og et endnu bedre re-bounce. I samspil med opdateringen af den lette og åndbare Hypknit-overdel får du følelsen af en lettere sko. Især på de lange løbeture vil løbeskoen føles lette og bidrage til et let antrit. 

 

SHOP HER

ANDRE NEW BALANCE-LØBERE SHOPPER