CEP Ortho Plantar Fasciitis Sleeve

Style:
WO1DL1_

Har du ondt eller problemer omkring svangsenen eller hælen? Så kan disse sleeves måske hjælpe dig med at aflaste. De er specielt udviklet til at aflaste problematikker omkring den betændelsestilstand i svangsenen, som også kendes plantar fasciitis.

Mange oplever også at smerter ved hælspore kan aflastes med denne strømpe. De kan bæres både i dine løbesko under fysisk aktivitet og i dit helt almindelige hverdags fodtøj.

OBS: Denne farve udgår, vi henviser til den nye farve

Læs mere...
DKK 200
Normalpris DKK 400


Om CEP Plantar Fasciitis sleeves

CEP har udviklet denne specielle strømpe/sleeve for at afhjælpe problemer hos de mange, som oplever smerter omkring svangsene og/eller hælen.

Pasformen gør at hæl og svangen aflastes og kan således lindre de smerter, der netop mærkes her som resultat af overbelastning (overstræk).

Dette er en af CEPs nyeste produkter, men de er hurtigt blevet virkeligt populære, da de netop afhjælper en problematik, som mange døjer med.

Varens originale navn: CEP ortho plantar fasciitis sleeves, black/green

Funktioner

• Aflaster svang og hæl

• Fremragende pasform

• Anatomisk pasform

• Kan skylles i rent vand efter brug

Størrelsesguide

Mål omkring midtfoden og over anklen, se illustration nedenfor. Passer du på to størrelser, så anbefaler vi, at du vælger den mindste størrelse for at sikre bedst mulig støtte.

Unisex

  • Midtfod omkreds: 19-21cm, ankel omkreds 18-22cm = Str. I

  • Midtfod omkreds: 21-23cm, ankel omkreds 20-24cm = II

  • Midtfod omkreds: 23-25cm, ankel omkreds 22-26cm = III

  • Midtfod omkreds: 25-27cm, ankel omkreds 24-28cm = IV

  • Midtfod omkreds: 27-29cm, ankel omkreds 26-30cm = V

  • Midtfod omkreds: 29-31cm, ankel omkreds 28-32cm = VI

Tekniske specifikationer
MærkeCEP
KønUnisex
Additional description
YouTube link
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:CEP Ortho Plantar Fasciitis Sleeve
Din bedømmelse

Fragt og levering

Leveringstid for varer købt i webshoppen er 1-2 hverdage i Danmark.Kaiser Sport og Ortopædi ApS tilbyder levering med GLS via GLS-pakkeshop eller GLS Erhverv. Fragt priser

- Fragtfri levering med GLS-pakkeshop 

- Fragt med GLS-Erhverv DKK 29

- Disse priser er kun pakker til DK

Rettidig levering forudsætter, at GLS overholder deres deadlines, hvilket Kaiser Sport og Ortopædi ikke kan drages til ansvar for.

Vi leverer  pt. kun til Danmark Fortrydelse og returnering
Som kunde i vores webshop har du 365 dage, gældende fra den dag varen leveres til dig eller pakkeshop, til at fortryde dit køb – også selvom du har taget varen i brug. Du har ret til at vente med at returnere varen i op til 14 dage efter den dato, hvor du har givet Kaiser Sport og Ortopædi ApS besked om, at købet ønskes fortrudt.

Du hæfter dog for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den, som du ville gøre i vores fysiske butik. Dvs. for løbeskos vedkommende kan du teste dem kort på løbebånd, som du også gør i butikken, men udendørs brug eller flere timer på løbebånd vil medføre en værdiforringelse.

En eventuel værdiforringelse vil blive beregnet som forskellen mellem varens salgspris og varens markedspris ved salg efter tilbageleveringen. Dvs., at Kaiser Sport og Ortopædi ApS vurderer, hvad vi kan sælge varen til, og det er det beløb, du får retur. Hvis varen pga. brug ikke har nogen værdi, har du som køber ikke krav på at få købesummen retur. Hvis vi derimod kan sælge varen igen til fuld pris, får du selvfølgelig det fulde beløb retur. Det beløb, du evt. skal have retur, vil blive sat ind på det betalingskort, du brugte til købet. 

Du bærer selv risikoen for varen, indtil vi har modtaget den, dvs. hvis den forsvinder eller går i stykker under transporten, er det dig selv, der hæfter for varen. Du skal så vidt muligt returnere i original emballage og inkl. prisskilte. Du betaler selv for at sende varen tilbage til os i forbindelse med fortrydelse og returnering.