STIK AF FRA HVERDAGEN MED ET PAR NEW BALANCE HIERRO V6.

Til tonerne af sit åndedrag og klassisk hiphop, som det lød da ungdommen herskede og sindet var uovervindeligt, drømmer Jacob sig væk fra det hverdagsagtige. Med de nye Hierro V6-trailsko, fra New Balance, kommer Jacob komfortabelt fra nabolagets fortove - langs gader og stræder - ud på yndlingsruten i skoven. 

FRA NABOLAGET TIL SKOVEN PÅ ET ØJEBLIK.

 

New Balance populære Hierro V6-hverdagstrailsko, er designet til at bringe dig fra hårdt asfalt underlag og ind på skovens bløde grusstier og undfordrende trailspor - der hvor du, og løbere som Jacob, kan få et frirum og et break fra hverdagens gøremål.

 

〉Udforsk også: New Balance 1080 V11

 

Med et nøje afstemt knopmønster, i skoens slidsål, formår Hierro at imødekomme asfalteret transportkiliometer fra dit hjem og ud på grusstierne og skovens bløde spor. Jacob har 2 km fra hjemmeadressen og ud i skoven og har derfor brug for en sko, der både kan landevej, grusstier og trailspor.

 

〉Tid til nye løbesko: Book en gratis tid til vores KSOløbetest

 

Hierro trail-løbeskoen er PERFEKT til dig, der kræver en løbesko, der står fast i skovens terræn, men samtdig skal levere en god stødabsorbering på hårdere underlag. 

 

LÆS MERE

UDFORSK OGSÅ DE ULTRA POPULÆRE LØBESKO NEW BALANCE 1080 V11

UDFORSK OGSÅ

DE ULTRA POPULÆRE LØBESKO

NEW BALANCE 1080 V11

UDFORSK OGSÅ DE ULTRA POPULÆRE LØBESKO NEW BALANCE 1080 V11

UDFORSK OGSÅ

DE ULTRA POPULÆRE LØBESKO

NEW BALANCE 1080 V11

nbh6

EN HYBRID. ET GADEKRYDS AF NATUR OG BYLIV.

 

Hierro V6s store force er alsigigheden. Derfor betegner vi modellen som en hybrid mellen en asfaltsko og en trail-løbesko. Skoen er den ideelle løsning til løberen, der ikke er fuldblodstrailløber, men nyder en afstikker til skoven.

 

〉Udforsk også: Træt af løbesko, der aldrig passer i bredden?

 

Vi vil faktisk gå så vidt, som at kalde New Balance Fresh Foam Hierro V6 for en "oplevelsessko". Udover modellen, og trailsko-typer som denne, sælges som en hverdagssneaker på shoppinggader som Store Regnegade i indre København, så applererer silhuetten og designet til den stigende interesse for trail- og ourdoorinspiereret hverdagssko. 

 

〉Læs også: Sådan rådgiver vi i gå- og vandresko

 

Modellens stabile opbygning med en fast hælkappe og et stærkt forfodsgænge gør, at vores personale i KSO-butiksmiløjerne - i forbindelse med vores KSOgåanalyse - ofte anbefaler skoen som en god gå- og vandresko.

 

LÆS MERE


DERFOR ER HIERRO IKKE SOM DE ANDRE TRAILSKO

 

 

Rent teknisk adskiller Hierro sig fra andre trailsko ved at være ekstrem let. Bl.a. leverer Fresh Foam-mellemsålen en blød landing, der er ikke bliver for "bouncy" på blødt underlag, men tilgengæld er tilgivende og blød på lidt hårdere underlag.

  

〉Se også: Typiske løbeskader vi behandler på klinikken

 

Med Fresh Foam-teknologiens vægtoptimeret egenskaber,holder modellen en kampavægt i den lette ende af trailsko-skalaen. Det giver et let antrit, der forstærkes af Vibram®-ydersålens gode greb og ekstreme holbarhed. 

 

〉Læs også blogindlægget: Løbesko & indlæg

 

Yderme er snuden forstærket med en TPU-kappe ude i forfoden, der sikrer at skoens åndbare mesh, ikke krakelere, under våde og hårde forhold.

 

SHOP NU

hehe