COLLAB | PUMA x KSO

Officiel verdenspremiere på PUMA ForeverRun Nitro. 

Siden 2020 har vi i fællesskab med PUMAs innovationsteam arbejdet på ForeverRun-løbeskoen. Sammen har vi knoklet, svedt og kæmpet for at udvikle running-performance-kategori til nye højder. Vi har leveret data, tests, tegnet, slebet, udviklet og sparret frem og tilbage med PUMA. Og nu er resultatet endelig klar til at blive lanceret globalt.   

Et globalt PUMA x KSO collab, der kan opleves i alle ForeverRun løbesko.

For at kunne give dig den bedst mulige oplevelse i ForeverRun Nitro, har vi videreudviklet den traditionelle indlægssål og tilføjet højere svangstøtte og en pelotte - ligesom vi ofte gør med vores håndlavede ortopædiske indlægssåler. Det gør vi fordi, at vi tror på den optimale løbeoplevelse kommer, når fornemmelsen i skoen er god. 

 

Det samarbejde vi har haft med PUMA kan ses i alle ForeverRun modeller i hele verdenen, da alle indlægssåler kommer med "Kaiser Sport Ortopædi" skrevet i. Og så endda med det danske bogstav "æ'et". Det er vi rimelig beæret og stolte over.  

Lær

PUMA
ForeverRun

Nitro

bedre

at kende

her

 

Puma ForeverRun Nitro er designet til at give en optimal løbeoplevelse - uanset om du har brug for stabilitet eller er en neutral løber. Vi har i samarbejde med Puma udviklet indlægssålen med forhøjet svangstøtte og en pelotte i forfoden, så du opnår den nødvendige støtte under løbeturen.

  • Dual layer NITRO Foam for blød støddæmpning og støtte i hvert skridt
  • Et runGUIDE-system for mild pronationsstøtte og forbedring af fodens naturlige bevægelse 
  • KSO-indlægssålen, der er designet til at give foden en naturlig støtte i afviklingen
  • PUMAGRIP ydersål, for optimalt greb i løst underlag og regn 
  • Engineered mesh-overdel med PWRTAPE, for optimalt fit og støtte om foden

Vægt:  273 gram i herre US 9 | 232 gram i dame US 8 
Hældrop:  10 mm | 36 mm - 26 mm
Support: Mild pronation og støtte
Hælkappe: Fast 
Forfodsgænge: Fast
Størrelse: Normal i størrelsen

Træning:  Daglig træning og lange ture i weekenden. Kan også bruges til længere intervaller. 
Underlag:  Asfalt, faste grusstier og skovstier

ForeverRun Nitro er et stærkt signal til løbeindustrien, at PUMA er tilbage.

HAL01749

Formålet med ForeverRun ligger eksplicit i navnet - at holde dig løbende og sørge for, at du er klar til næste træning. Det prøver Puma at opnå med deres populære og bløde Nitro-foam. En dual layer komposition sørger for, at mellemsålen hverken er for blød eller for hård - og det er opskriften på en behagelig løbesensation. Resultatet må du bedømme med hvert skridt, du tager i ForeverRun Nitro. 

 

Overdelen er designet specifikt til at svøbe sig komfortabelt rundt om foden. Overdelen er bygget af engineered mesh, som støttes op af det innovative PWRTAPE, der skaber ekstra struktur og støtte på specifikke lokationer på foden. Dette bliver støttet op af sensoriske data fra laboratoriet og 196 testløbere, der tilsammen har løbet 75.000 km. 

PUMA definerer moderne stabilitet med ForeverRun Nitro.